Verwijderen Graffiti

Verwijderen graffiti

Graffiti snel en ecologisch verwijderen

Het verwijderen van graffiti is een dagdagelijks gebeuren. Het is haast niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Overal op straat komt u wel ergens een nieuwe Michelangelo of Picasso tegen. Zowel in grote steden als kleine dorpen worden vele bedrijfspanden, bushokjes, verkeersborden en historische monumenten ontsierd door graffiti.

Moeilijk verwijderen van graffiti gaat ook

Graffiti gebruiken, is niet hetzelfde als uw buitengevel schilderen. Het is veel schadelijker voor uw gevel en vaak ongevraagd aangebracht door vandalisme. Onze werkwijze is snel inzetbaar, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Afhankelijk van de ondergrond wordt het stralingsmiddel en de druk bepaald om de graffiti te verwijderen. Als we uw gevel luchtgommen gebruiken we een zachte druk. Bij zandstralen is dit eerder onder hoge druk. Het is hierdoor dus ook mogelijk om glas en ramen te reinigen die besmeurd zijn met graffiti. Ook gepleisterde gevels zijn voor ons geen enkel probleem. Vooral graffiti dat zich al een lange tijd op een oppervlak bevindt, is een moeilijke uitdaging om te verwijderen. Maar wij gaan telkens tot het uiterste om onze opdracht te voltooien. Gepolijst marmer op gevels is extra gevoelig voor graffiti. Er zit namelijk kalk in marmer, dat erg gevoelig is voor zuur. Door het gebruik van zuurhoudende producten kan u marmer voor een deel oplossen. Met onze expertise hoef u zich hier geen zorgen over te maken. Onze ecologische reinigingstechniek is ideaal voor een schone en milieuvriendelijke verwijdering van graffiti. Onze apparatuur is in enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Bovendien besparen wij op producten omdat we zonder chemische middelen werken en voornamelijk met zachte luchtdruk.

Graffiti verwijderen op diverse ondergronden

Bij Bo Build & Co is geen vraag ons te veel. Wij behandelen diverse ondergronden:

Bo Build & Co biedt een passende oplossing om
op gelijk welke ondergrond graffiti te verwijderen.

Maak komaf met graffiti

Wij bieden een passende oplossing om op elke ondergrond graffiti te verwijderen. Laat uw gevel reinigen en geniet van een stralende woning in regio Gent. Contacteer ons nu op het nummer 092657977 of stuur een e-mail naar info@bobuild.be. Wij helpen u maar al te graag verder met al uw ongemakken.