Buitengevel schilderen

Buitengevel schilderen

De nieuwste techniek
Vakmanschap
Geen gevelbeschadiging

Laat uw buitengevel schilderen om uw huis terug te laten schitteren. U creëert een nieuw huis zonder een helse verhuis. Het is ook zeker en vast een goedkopere manier. Met het vakmanschap van Bo Build & Co uit Gent, krijgt u perfect egale muren. Vakmanschap en persoonlijke begeleiding staan centraal bij ons. We bekijken eerst samen de verschillende opties en kleuren en gaan daarna aan de slag met uw wensen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website!

Neem contact op!

Belangrijk als u uw buitengevel gaat schilderen

Laat eerst een gevelreiniging doen door ons vooraleer u begint te schilderen. Zo haalt u al uw oneffenheden weg voor een glanzend resultaat. Wij controleren ook altijd eerst het weer. U kan immers niet schilderen bij regen of mist. De ideale temperatuur is tussen de tien en twintig graden. Schilderen gebeurt ook altijd onder voldoende licht, anders ziet u strepen of dergelijke niet goed. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zullen dan ook tot het uiterste gaan om uw buitengevel te optimaliseren. Van natuursteen tot beton. U kan bijna elk soort materiaal in de verf zetten. Maar niet elke soort is even gemakkelijk. Bij een betonnen muur vraagt dat veel meer werk dan een natuursteen. U kan best uw beton eerst reinigen voordat u ermee aan de slag gaat. Maak het eerst stofvrij en breng daarna een primer aan. Daarna kan u beginnen met het schilderen van uw buitengevel. Wilt u een permanent resultaat, dan kiest u best voor het kaleien van uw gevel.

Kies nu uw verf

Leg uw buitengevel in de watten en verwijder al het vuil, zoals groene aanslag. Met het vakmanschap van Bo Build & Co krijgt u een glanzend, nieuwe schijn over uw woning. Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website. U kan ons ook altijd mailen naar info@bobuild.be. Voor prangende vragen zijn wij ook telefonisch beschikbaar op het nummer 092657977.