Reinigen Monumenten

Reinigen monumenten

Natuursteen reinigen

Luchtgommen is een ideale techniek om natuursteen te reinigen. Het wordt ook gebruikt om monumenten te laten heropleven. Vooral kwetsbare witsteen heeft baat bij een zachte en doeltreffende reiniging. Na enkele jaren komt er een grijze schijn over de witte steen. U ziet dus vaak grijze monumenten of gebouwen, waar een mooie witte steen onder schuilt. Een natuursteen reinigen bij Bo Build & Co in Gent in Oost-Vlaanderen verloopt van een leien dakje.

Een zachte druk om natuursteen te reinigen

Door een gommend effect op delicate ondergronden, kan vuil en verontreiniging worden ‘weggeveegd’. De aantasting van het te behandelen oppervlak is minimaal omdat er gewerkt wordt onder lage druk en met de aangepaste stralingsmiddelen. Wij behandelen elke natuursteen naar zijn sterktes en kwetsbaarheden. Gevels in arduin/ blauwe hardsteen krijgen vaak te kampen met vervuiling.  Maar na een gevelreiniging hebben zij hun oorspronkelijke uitstraling terug. Voorbeelden van onze dienst om natuursteen te reinigen :

Bo Build & Co zorgt voor een perfecte reiniging op natuursteen zoals graven, monumenten, deurportalen, ...

Contacteer ons voor dé perfecte reiniging

Neem contact met ons op voor een offerte op maat om uw natuursteen te reinigingen. Van luchtgomtechnieken tot kaleien, niets is voor ons te veel. Contacteer ons via het nummer 092657977 of stuur een e-mail naar info@bobuild.be.