Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevel impregneren in Oost-Vlaanderen

Na een opknapbeurt van uw gevel, laat u best uw gevel impregneren door het vakmanschap van Bo Build & Co in regio Oost-Vlaanderen. Een beschermlaag zorgt voor het afblokken van vocht en vuil. Bij het impregneren van de gevel wordt een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur aangebracht. Door uw gevel te impregneren bent u altijd beschermd tegen het vuil dat in Gent rondstruint. Deze vloeistof trekt diep in de poriën van de stenen en laat tegelijk ook een waterafstotende laag achter. Door deze beschermende laag kan doorslaand vocht niet langer in de muur trekken. Ook zal vuil zich minder snel aan het oppervlak hechten.

Waarom uw gevel impregneren zinvol is

Een beschermlaag zorgt voor een waterdichte gevel en voor bescherming tegen doorslaand vocht. Hierdoor krijgt ook vorstschade in de buitenmuur geen kans. Bij gevels die niet geïmpregneerd zijn, kan het water in de muur trekken en uitzetten bij vriesweer. Zo ontstaan barsten en scheuren. Een geïmpregneerde gevel blijft ook langer proper. De beschermingslaag zorgt ervoor dat mossen, algen en ander vuil zich minder gemakkelijk op de buitenmuur kunnen vastzetten. Als vuil zich toch een weg heeft gebaand op de muur, is dit veel makkelijker te verwijderen dan niet-geïmpregneerde gevels. Door uw gevel te impregneren creëert u ook een langere levensduur. Dankzij een beschermlaag moet uw gevel minder lijden onder slechte weersomstandigheden.

Aandachtspunten bij gevel impregnatie

Een beschermingslaag is niet levenslang. Na verloop van tijd zal dit herhaald moeten worden, afhankelijk van de kwaliteit van het impregneermiddel en de weersomstandigheden. Alvorens u de gevel gaat impregneren, moet deze proper gemaakt worden en in goede staat zijn. U kan dus best eerst uw gevel reinigen en herstellingswerken uitvoeren. Uw gevel luchtgommen is hiervoor de ideale techniek voor een kwalitatief resultaat.

Maak nu uw beschermlaag

Geef vocht en vuil geen kans meer en laat nu uw gevel impregneren door het vakmanschap van Bo Build & Co. Geniet van een stralende gevel en maak u geen zorgen meer om groene aanslag. Voor al uw vragen kan u ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 092657977. U kan ook simpelweg een e-mail sturen naar info@bobuild.be.