Gevel luchtgommen

Gevel luchtgommen

De nieuwste techniek
Vakmanschap
Geen gevelbeschadiging

Als uw gevel vervuild is en er niet meer fris uitziet, laat u best uw gevel luchtgommen. Bo Build & Co, gevestigd in Gent, is gespecialiseerd in luchtgommen. Het is een relatief nieuwe techniek om oppervlaktes terug te brengen naar hun originele staat door oude afweringslagen te verwijderen. Luchtgommen is een zachte, duurzame techniek en is daardoor heel geschikt voor gedetailleerde en fragiele oppervlakten.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website!

Neem contact op!

Uw gevel luchtgommen, reinigt én beschermt uw gevel

Uw gevel luchtgommen gebeurt door middel van een compressor waarbij fijne, diamantvormige straalkorrels in een draaiende beweging tegen de oppervlakte worden geblazen. De druk bij luchtgommen ligt veel lager dan bij zandstralen. Het is meer preciezer en duurzamer. De luchtgomtechniek kan toegepast worden op diverse gronden: steen, hout staal, … in tegenstelling tot kaleien. Het is dus belangrijk dat het juiste stralingsmiddel wordt gebruikt in combinatie met de juiste druk en de manier van stralen. Het is sterk aangeraden om na het luchtgommen een beschermlaag te voorzien door het impregneren van de gevel. Ook bij het luchtgommen van uw trap is het aangeraden om achteraf een beschermingslaag te plaatsen.

Verfris uw gevel

Geef uw gevel een nieuw leven en verwijder graffiti of aangroeiend mos. Laat bij Bo Build & Co uw gevel reinigen en geniet van een stralend huis. Voor meer informatie of een offerte kan u ons contacteren op het nummer 092657977 of stuur een e-mail naar info@bobuild.be.