Arduin reinigen

Arduin reinigen

De nieuwste techniek
Vakmanschap
Geen gevelbeschadiging

Arduin reinigen, is een delicate zaak. Omdat het een natuursteen is, vraagt het de nodige zorg en expertise. Ga dus niet zomaar met het eerste het beste poetsproduct aan de slag. Blauwe hardsteen reinigen, is nodig om uw steen te beschermen. U wilt immers niet dat uw prachtige blauwe steen zijn charmes verliest door het niet of slecht reinigen. Deze kalksteen zit vol versteende weekdieren, schelpen en planten uit de zee. Naargelang de afwerking van de blauwe steen varieert de kleur van blauw naar bijna zwart. Arduin heeft een unieke look en wordt door de jaren heen alleen maar mooier als u deze steen laat reinigen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website!

Neem contact op!

Techniek voor arduin te reinigen

U kan blauwe (hard)steen zelf reinigen, maar dan moet u wel over de nodige kennis beschikken. Anders kan u uw steen alleen maar meer beschadigen. Natuursteen reinigen, is niet voor iedereen weggelegd. Bo Build & Co, gevestigd in Gent, komt u daarom met plezier helpen bij het reinigen van uw blauwe hardsteen. Met onze vakkennis heeft geen enkele steen nog geheimen voor ons. Laat daarom uw arduin bij ons reinigen, zo voorkomt u dofheid, vlekken of krassen. Na de blauwe hardsteen te reinigen, kan u het best meteen laten impregneren tegen toekomstige vlekken.

Reinig nu uw blauwe hardsteen

Neem contact op met ons voor een optimaal resultaat voor al uw reinigingen aan uw gevel of steen. Wij behandelen elke steen met de juiste zorg en producten. Contacteer ons via ons e-mailadres info@bobuild.be of bel op het nummer 092657977. Voor elke steen groot of arduin, moet u bij Bo Build & Co zijn.