Groene aanslag verwijderen Oost-Vlaanderen

Groene aanslag verwijderen in regio Oost-Vlaanderen

De nieuwste techniek
Vakmanschap
Geen gevelbeschadiging

Groene aanslag laten verwijderen is ook een van de vele aanbiedingen die Bo Build & Co ter beschikking stelt in regio Oost-Vlaanderen. Het is bijna niet te vermijden, iedereen heeft weleens last gehad van algen of ander groen op uw tegels of tuinmeubels. Het ontstaat op plaatsen waar weinig of geen zonlicht komt tijdens regenachtige dagen. Vooral in het najaar en de wintermaanden krijgen algen de kans om zich te ontwikkelen. Hout, steen of beton, geen enkel materiaal is veilig voor groene aanslag. Zachte materialen hebben een grotere kans om slachtoffer te worden van algen en dergelijke.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website!

Neem contact op!

Het ideale moment om groene aanslag te verwijderen

Het voorjaar is het ideale moment bij uitstek om uw terras algenvrij te maken. Met het begin van de eerste zonnestralen, is het dé moment om groene aanslag te verwijderen. In de zomermaanden valt er namelijk minder neerslag, waardoor groene aanslag op uw tuinmeubels of grond geen kans krijgt. In de winter is het ook niet fijn om in uw tuin te werken. Ons vakmanschap stopt niet bij gevelreiniging, wij gaan verder dan dat. U kan bij ons terecht voor al uw huis- en tuin-kwaaltjes. Met de luchtgomtechniek, reinigen wij uw gevel door groene aanslag te verwijderen.

Laat nu uw terras reinigen

Geniet tijdens de mooie zomermaanden van een algenvrij terras. Bo Build & Co schiet u maar al te graag te hulp bij het verwijderen van groene aanslag in de buurt van Gent. Wij reinigen elke soort vuiligheid, van algen en graffiti tot het reinigen van arduin. Voor meer informatie kan u bellen naar 092657977 of stuur een e-mail naar info@bobuild.be.