Gevel kaleien

Gevel kaleien

De nieuwste techniek
Vakmanschap
Geen gevelbeschadiging

Heeft u interesse om uw gevel te kaleien? Bij Bo Build & Co, gelegen in Gent, helpen wij u hier graag mee. Het is één van onze nieuwste functies die wij aanbieden in ons assortiment. Door onze brede expertise nemen wij uw gehele gevel onder handen. U kan zowel uw buitengevel als binnengevel laten kaleien. Na het kaleien van uw buitengevel, kan u rekenen op een levensduur van vijftien tot twintig jaar.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website!

Neem contact op!

Baksteen reinigen

Waarom uw gevel kaleien?

Kaleien is geen verf of product, het is een techniek vergelijkbaar met een oude schildertechniek. Door het gebruik van kalk krijgt uw huis een goede beschermlaag tegen vocht, wind en andere weersomstandigheden. Het is immers niet geschikt voor elke ondergrond. Een ander voordeel is dat het oneffenheden camoufleert. Voor u aan het kaleien begint, reinigt u best uw gevel. Dit kan bij Bo Build & Co met de techniek van luchtgommen. Zo vermijdt u loskomende vuilresten onder uw kalklaag. Door uw buitengevel te kaleien creëert u een landelijke look. De standaardkleur bij kaleien is wit, maar voor een moderne look kan u ook kleurpigmenten toevoegen. Zo past uw woning in elke straat. Uw buitengevel kaleien, is een milieuvriendelijke en duurzame manier om uw huis dampdoorlatend te houden en vochtproblemen te voorkomen.

Steek uw woning in een nieuw jasje

Geef uw woning een landelijke look door uw gevel te kaleien. Het straalt warmte en karakter uit. Zeg vaarwel tegen groene aanslag tegen uw gevel. Vraag nu uw offerte aan! Contacteer ons voor meer informatie via het nummer 092657977 of stuur een e-mail naar info@bobuild.be. Met ons vakmanschap hoeft u zich jarenlang geen zorgen te maken over uw gevel.