Trap luchtgommen

Trap luchtgommen

De nieuwste techniek
Vakmanschap
Geen gevelbeschadiging

Geef uw trap een nieuwe look en laat hem luchtgommen. Het is een handige techniek om de originele uitstraling terug te krijgen door oude afweringslagen te verwijderen. Een trap wordt dagelijks gebruikt in huis, waardoor deze dan ook snel slijtage vertoont. Bij een nieuwe afwerkingslaag is het ook aangeraden om uw trap eerst te laten reinigen om overig vuil weg te doen. Beginnen bij het begin levert altijd het beste resultaat.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website!

Neem contact op!

Laat uw trap luchtgommen

Luchtgommen heeft een zachtere en minder agressieve techniek dan zandstralen. Het schuurt als het ware de vieze stof- en vuilresten van uw trap, waardoor het er terug zo goed als nieuw uitziet. Voor een langere levensduur van uw trap kan u best uw schoenen altijd uitdoen. Het vermindert al een hele hoop vuil en zand dat in de treden van uw trap nestelt. Maar dit is natuurlijk niet altijd te vermijden. Als u een zaak hebt waar veel mensen over de vloer komen, kan u moeilijk verwachten dat deze allemaal hun schoenen uitdoen. Uw trap laten luchtgommen, is een makkelijke en goedkope manier om een nieuwe trap te verkrijgen. Het vraagt maar enkele minuten werk en kost niet veel. Voor een ultiem kwaliteitsvol resultaat, raden wij bij Bo Build & Co aan om na het luchtgommen een afwerkingslaag aan te brengen op uw trap door te impregneren. Daarbij wordt een waterafstotende vloeistof op uw gevel, trap of meubel aangebracht. Door deze beschermende laag zal vuil zich minder snel aan uw trap hechten. Net zoals bij luchtgommen van de gevel, behandelen wij uw trap met de juist druk en producten.

Maak nu uw afspraak

Voor een gevelreiniging of een trapreiniging in regio Gent, gaat Bo Build & Co altijd tot het uiterste om het beste resultaat te behalen. Geen vuile vlekken of zandresten meer op uw trap. Vraag nu uw offerte aan via de website of stuur een e-mail naar info@bobuild.be. We zijn ook steeds telefonisch bereikbaar op het nummer 092657977.