Beton reinigen Gent

Beton laten reinigen in Gent

De nieuwste techniek
Vakmanschap
Geen gevelbeschadiging

Uw beton laten reinigen, is voor Bo Build & Co in Gent te Oost-Vlaanderen geen enkel probleem. Met onze expertise is geen enkel materiaal voor ons te veel. Wij beschikken over de nodige kennis om voor elke reiniging een aangepaste werkwijze te hanteren. Zowel binnen als buiten reinigen wij uw beton. Er zijn verschillende regels die u in acht moet nemen als u aan een betonreiniging begint. Het lijkt een harde materie, maar moet met de nodige zorg behandeld worden.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website!

Neem contact op!

Aanpak om beton te reinigen

De staat van uw beton hangt enorm af van het gebruik ervan. Bij intensief gebruik, zoals een betonvloer, kan het enorm vervuild geraken. Het is dan ook noodzakelijk om beton op tijd te laten reinigen. Na het reinigen kan u het best ook laten impregneren. Een beschermingslaag zorgt ervoor dat uw beton langer meegaat zonder dat er vuil of groene aanslag op komt. Het reinigen van uw beton is dus geen overbodige luxe. Anders dan bij het reinigen van natuursteen, heeft u bij het reinigen van beton verschillende soorten technieken. U kan uw vloer laten schuren, polijsten of sealen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat uw betonnen gevel of vloer terug stralen door een gevelreiniging van Bo Build & Co in regio Oost-Vlaanderen. Als uw beton geen glans meer vertoond, zorgen wij ervoor dat deze terug gaat glimmen naar uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor verdere vragen kan u ons altijd contacteren op het nummer 092657977 of stuur een e-mail naar info@bobuild.be.