Gevel zandstralen Gent

Gevel zandstralen in Gent

De nieuwste techniek
Vakmanschap
Geen gevelbeschadiging

Laat uw gevel zandstralen bij Bo Build & Co gevestigd in Gent. Maak van uw doffe grijze muur weer een nieuwe gevel. Met ons vakmanschap is uw gevel in no time terug de oude. Zandstralen is mogelijk op verschillende materialen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de website!

Neem contact op!

Techniek om een gevel te zandstralen

Met zandstralen gebruiken we een combinatie van water en zand om uw gevel te reinigen. De kracht van de straal is precies in te stellen, zo is deze techniek voor verschillende ondergronden bruikbaar. Ondanks de agressieve techniek, blijven de voegen en gevels intact. Het is belangrijk om de juiste afstand en druk toe te passen per gevel. Schakel daarom de hulp in van Bo Build & Co, een gespecialiseerd team van vakmannen die u graag te hulp staan. Omdat uw gevel zandstralen heel wat arbeidsintensiever is dan uw gevel luchtgommen, ligt de kostprijs iets hoger. Achteraf kan u wel jaren genieten van uw vuilvrije gevel. Door de krachtigere druk is het ook een beter manier om graffiti te verwijderen van ondergronden. Het is een minder geschikte techniek om gedetailleerde, fragiele ondergronden te behandelen. Laat uw porselein maar in uw kast staan!

Laat uw bakstenen schitteren in de zon

Met het zandstralen van uw gevel, krijgen uw bakstenen weer de kans om te ademen. Het is ook leuker om thuis te komen in een huis waar u trots op bent. Contacteer ons daarom voor een vrijblijvende offerte op het nummer 092657977 of stuur een e-mail naar info@bobuild.be.